Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν για εννέα δικαιούχους του ΟΕΚ η κλήρωση των εργατικών κατοικιών που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Ανδραβίδας παρουσία της προέδρου του Οργανισμού Κας Γωγώς Κωτίδου και του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανάσιου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την αντιδήμαρχο κα Άννα Γεωργιπούλου – Κοντόγιωργα να χαιρετίζει τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Γιάννης Παπανδρέου, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία του έργου αυτού για την περιοχή, καθώς και στους πρώην δημάρχους κ.κ. Καγκέλαρη , Χαντζή και Βατσή που είχαν ξεκινήσει επί θητείας τους την όλη προσπάθεια. Κατόπιν, τον λόγο πήρε η Κα Κωτίδου η οποία αναφέρθηκε με την σειρά της στο σημαντικό αυτό έργο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των δικαιούχων παρουσία της αρμόδιας επιτροπής.
          Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί από είκοσι άτομα, όμως μόνο τα 9 είχα τα αιτούμενα δικαιολογητικά για να λάβουν μέρος στην κλήρωση.  Τα 8 άτομα μάλιστα είναι από τον δήμο Ανδραβίδας, ενώ το ένατο προέρχεται από άλλο δήμο. Δικαιούχοι είναι οι: Ελένη Α. Κοτσαύτη, Παναγιώτης Α. Κίκος , Διονύσιος Κ. Καπράλος , Λεωνίδας Ι. Κοταύτης , Μαριάννα Θ. Ματζώρου, Νικόλαος Δ. Αρβανίτης , Βασιλική Ι. Συλαϊδή , Αλέξιο Π. Αγραπίδη και Γεώργιος Δ. Φωτόπουλος.
           Όσον αφορά τις υπόλοιπες τρεις κατοικίες θα κληρωθούν σε δικαιούχους κατόπιν νέων αιτήσεων που θα υποβληθούν στην πορεία προκειμένου να παραδοθούν και αυτές. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατοικίες βρίσκονται στο νέο οικισμό «Ανδραβίδα Ι» που κασκεύασε ο ΟΕΚ σε οικόπεδο 6,5 περίπου στρεμμάτων στην πόλη και εξυπηρετείται από τα απαραίτητα έργα υποδομής. Ο Οργανισμός Εργατικών Κατοικιών ως κύριος φορέας άσκησης στεγαστικής πολιτικής, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει εξαιτίας των αλόγιστων πολιτικών του παρελθόντος, θα συνεχίσει το κατασκευαστικό του έργο, υλοποιώντας το όνειρο των δικαιούχων του εκπληρώνοντας τον σκοπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου